woensdag 24 april 2019

"Vooruit!" of ook "over de magie van een jurk"


Vooruit!

Vooruit kan veel betekenen. Het ligt eraan hoe je het zegt. Op papier doet -vooruit- het daarom niet zo goed, desalniettemin is het wel het sleutelwoord van dit stukje tekst. 

In de afgelopen twee jaren ben ik er via facebook achter gekomen dat er zoveel vrouwen rondlopen die zichzelf niet jurkwaardig vinden. Geheel onterecht, want ik ben van mening dat er echt voor iedereen een jurk is waar zij zich fantastisch in voelt. (Even de broekdragende dames tackelen: ik heb niets tegen broeken en rokjes, maar de magie van een jurk is toch anders..)

Via verschillende groepen op facebook zijn er dan vrouwen die hun verhaal durven te delen op deze besloten pagina’s. En zo vaak lees ik verhalen van vrouwen die al jaren hun leven wilden veranderen, maar niet in de positie zaten om de regie over hun leven weer in eigen handen te nemen, of om de stappen te zetten in de richting van een positiever zelfbeeld. Gelukkig krijgen de vrouwen die uiteindelijk besluiten om toch die jurk te kopen en te dragen vaak zoveel complimenten dat de jurk nooit meer uit gaat. Dat is de start naar de versie van jezelf waar je heel blij van wordt. Via de groepen komen er via de Outfit Of The Day allemaal foto’s van vrouwen in echt ALLE maten voorbij en krijg je inspiratie voor nieuwe combinaties met kleuren, materialen en stijlen. De tips, complimenten en toch ook de inkijkjes in elkaars werk en leven ( lees à interieurinspiratie) geven je het gevoel bij een clubje te horen. Het clubje van vrouwen die zichzelf en anderen accepteren zoals ze zijn. Die vooruit kijken en weten dat er van alles op je pad kan komen, maar dat je goed voor jezelf moet zorgen en vooral ook van jezelf moet houden zoals je bent. En dat lukt prima met de juiste jurk.

Dus… Vooruit! Zet die stap en vooruit, probeer die jurk!

Dit stukje is geschreven door Joanne, speciaal voor een winactie van Pinka. Dankjewel Joanne, voor je positieve en krachtige kijk op onze "jurkwaardigheid"! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten