woensdag 6 maart 2019

Gerecyclede panty's bij Pinka

Bij Pamela Mann lanceerden ze halverwege vorig jaar gerecyclede panty's en werken ze aan de ontwikkeling van meer! Sinds eind vorig jaar (2018) zijn ze te koop bij Pinka!



Pamela Mann is niet alleen een toonaangevende leverancier en fabrikant van panty's, maar ze hebben daar ook hard gewerkt om hun populairste en best verkopende producten te veranderen in gerecyclede materialen. Met behulp van speciaal gerecycled garen van Nilit Ecocare zetten ze een stap in de richting van het inspireren van een wereldwijde verschuiving naar meer milieuvriendelijke processen en gedrag binnen de textielindustrie.

WAAROM HET GEBRUIK VAN GERECYCLED GAREN?

Ecocare-garen is ontwikkeld om de impact van textielproductie op het milieu te verminderen. De textielindustrie is de op één na meest vervuilende industrie op aarde. Pamela Mann is een van de grootste fabrikanten van panty's voor 'de Britse winkelstraat' en enkele van de grootste Britse online winkels. Met deze invloedrijke positie binnen de sector is Pamela Mann vastbesloten om haar klanten te ondersteunen om milieuvriendelijkere producten te kiezen en zo onderdeel te worden van een wereldwijde sociale beweging.
"We zijn op een missie om onze klanten te inspireren om de extreem populaire kernproducten, 50 en 80 denier zwarte panty's, in te ruilen voor onze nieuwe gerecyclede versies en zo deel te nemen aan de wereldwijde verandering", zei managing director Robert Morris. "Door deze producten te fabriceren voor de winkelstraat en online winkels, en ze zo te laten doordringen naar de eindgebruiker, kan iedereen zijn steentje bijdragen. We beginnen met onze wereldwijde best verkopende producten en zijn actief op zoek naar uitbreiding van ons gerecyclede assortiment in 2018 en daarna".

NIET ALLEEN GERECYCLED GAREN

Pamela Mann zorgt er al actief voor dat alle fabrieken in hun productieproces Oeke-Tex-gecertificeerd zijn, wat betekent dat al haar producten grondig worden getest. Deze geselecteerde fabrieken zijn allemaal milieuvriendelijk. Ze werken op zonne-energie en gebruiken gerecycled water.

In juni 2018 heeft Pamela Mann deze gloednieuwe gerecyclede panty's gelanceerd. Voor de verpakkingen van deze producten worden volledig gerecyclede en opnieuw te recyclen materialen gebruikt.

Bron: http://pamelamann.co.uk/blog/pamela-mann-recycled-materials/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten