woensdag 6 maart 2019

Blij met aardbei

'Ooohhh, zó leuk! Ik ben echt verliefd!' Officieel zijn dat woorden die bestemd zijn voor je geliefde. Maar de praktijk leert dat je veel meer liefdes kunt hebben. Ik kan heel blij worden van vrolijke kleuren, mooie jurkjes, een grote bak zoete aardbeien en van shoppen bij webwinkels waarbij het lijkt alsof je in een stenen winkel staat.

En soms valt je oog dan op zo’n jurkje dat dat bijna allemaal heeft; leuke kleuren, prachtig model, favoriet merk, top printje én te koop bij een webshop die het gevoel geeft dat je reallife aan het winkelen bent. Genoeg ingrediënten om het jurkje te kopen.


Shoppen bij Pinka

Heel leuk om hem bij Pinka te kopen. Ik twijfelde over de maat, dus er zijn de nodige berichtjes heen en weer gestuurd. Leuk gesprek! Net alsof je in de winkel staat.
Twijfel je dus over de maat, of wellicht over iets anders, stel je gerust je vragen. Je krijgt een goed en duidelijk antwoord van Thea (Pinka). Ik was eruit, bestelling geplaatst, én de volgende dag al had ik het jurkje in huis.
Wat je bestelling dan net even compleet maakt, is het leuke kaartje, het kleine cadeautje én de duurzame verpakking.
Meer dan genoeg positieve punten om klant bij Pinka te worden en te blijven!


Toppertje

* De mooie halslijn; zo anders dan ‘normaal’, alleen dat al maakt het een bijzondere jurk.
* Roze en rood; vroeger vloekten die kleuren bij elkaar, nu is het vooral heel leuk en vrolijk.
* De mouwlengte; mooi tussenin, dus goed te dragen in het voor- en najaar. Maar nu het wat kouder is, dan is het met een vest erover ook een mooie jurk voor in de winter.
* En ja dan zijn we bij de aardbeien; aardbeien in de winter! Dan hebben wij ze helaas niet wekelijks in onze fruitschaal liggen, dus dit is een leuke goedmaker! Ons 2-jarig mannetje ging al verlekkerd op m'n jurkje af, was dat even een stoffige tegenvaller!
Mocht je nu juist niet van dit model houden, of niet van deze kleuren, dan zijn er bij Pinka ook nog 2 andere varianten van het aardbeienjurkje te koop.


Combineren

En ja, dan komt het leuke van waarmee te combineren om de hoek kijken. Bij de sfeerfoto’s had ik al gezien dat het blauw van deze omslagdoek er heel mooi bij staat.

Maar er is natuurlijk nog meer leuks te bedenken. Wat te denken van een bordeauxrood vestje, dezelfde kleur panty en dan cognackleurige laarzen? 



Of als je het graag puur natuurlijk wilt houden, dan zoek je er mooie bloemetjes bij, die perfect lijken op aardbeienbloemetjes. Groene panty erbij, lichte laarzen, en klaar!
Vind je dat net een beetje teveel print? Dan is een effen groen vestje altijd goed! 



Op deze foto zie je hoe ontzettend leuk het is om er okergeel bij te dragen. Goede reden

om vooral heerlijk lang te blijven zitten met dat bakkie koffie. Want dat matcht zo leuk met de stoel...
En deze panty doet het goed bij de aardbeien; lekker zoet kleurtje!

Niet op de foto, maar zeker ook moeite waard om uit te proberen: rood, roze, zwart, donkerblauw, petrol, mogelijkheden genoeg!

En nu...?

Mocht je m’n liefde voor vrolijke kleuren en mooie jurkjes delen, én heb je het liefst het hele jaar aardbeien in huis? Dan zou dit jurkje ook wel eens heel leuk voor jou kunnen zijn…


Groetjes,
Elske

Geen opmerkingen:

Een reactie posten