maandag 6 mei 2019

Natuurlijk mooi!

Wij vrouwen houden nou eenmaal van ritueeltjes. Een ritueel die bestaat uit mooie kleren uitzoeken voor die dag. Tanden poetsen, je haar doen, crème, foundation en een mascaraatje op doen. En als het weer bedtijd is houden we opnieuw van het ritueel in de badkamer: je weer ontdoen van alles. En dat keer op keer. Raar? Helemáál niet! Het is goed om voor jezelf te zorgen, van jezelf te houden. Persoonlijk vind ik bezig zijn met je uiterlijk ook echt getuigen van creativiteit!


Blij werd ik toen bleek dat je op een verantwoorde manier wattenschijfjes kunt gebruiken! Herbruikbare, uitwasbare wattenschijfjes, die er ook nog eens heel gezellig uitzien! 

Je koopt ze nu bij Pinka. De verschillende printjes worden steeds aangevuld en zullen dus steeds verschillen. Ze worden namelijk handgemaakt van restjes stof van hippe kinderkleding. Géén afval veroorzaken maar verwerken, is het credo! Nog maar net online, hebben we meteen al een paar tevreden klanten! Brigitte liet wel op een hele leuke manier weten dat ze blij is met deze aanwinst! Dit schreef ze en deze leuke handleiding in de vorm van foto's stuurde ze:

"& zie hier het resultaat! De pad heeft 2 kanten. De witte kant gebruik ik voor het reinigen. Het is wel iets stugger dan een wattenschijf, dus daarom maak ik het eerst vochtig met water. Vervolgens make up er af halen. Even naspoelen met koud water & dan hup! het waszakje in bij de was. Ik gebruik iedere keer een schone pad."



Zo simpel is het dus. Eenmaal in een waszakje in de wasmachine, was je ze samen met je andere was op 30º. Warmer wassen is niet nodig en heeft invloed op de levensduur van deze pads. Ook gebruik je geen azijn, bleekmiddelen of wasverzachter. Dat laatste omdat dat ten koste gaat van de absorptie.

We verkopen setjes van 7 stuks, voor elke dag van de week één. Als je meer gebruikt, kan je een grotere voorraad aanschaffen natuurlijk, tenzij je elke dag de was doet. Een setje van 7 stuks van dezelfde kleur óf een surprise set, dan krijg je 7 verschillende afbeeldingen. Ik verzeker je, dit staat ontzettend leuk in de badkamer, in een mandje of andere plek waar ze zichtbaar liggen. 

Iedereen die wel eens van Pinka een pakketje heeft gekregen, weet dat daar altijd een kleinigheidje bij wordt gedaan. Het zou zomaar eens kunnen, als je nu iets bestelt, dat er zo'n leuke reinigingspad bij zit, zodat je het gewoon eens zelf kunt proberen. Wie weet!

Groetjes van Pinka






Geen opmerkingen:

Een reactie posten